http://www.bebok.eu/article/2157

Общи условия за покупка на стока от bebok.eu, доставка, рекламации и контакти

Въпреки че bebok.eu не е онлайн магазин, желанието ни да радваме всички бъдещи майки и техните семейства, провокира екипът ни да създаде няколко интересни продукта, които ви представяме и продаваме с усмивка. Всичко, което можете да купите от нашия сайт, се произвежда по наша поръчка и за нас, стремим се да използваме най-качествените материали и да сме максимално бързи с доставките, но понякога стават и грешки. Тогава ви молим за разбиране и естествено – за обратна връзка.

 

Контакт с нас:

Не се притеснявайте да ни търсите с всички въпроси, които могат да възникнат в процеса на покупка, или след това. Начините за това са три:

Телефон: 0899 915924

e-mail ina.konsulova@bebok.eu

лично съобщение до нашата Facebook страница: https://www.facebook.com/bebok.eu/

 

Доставка и получаване:

Поръчаните продукти се доставят в цялата страна чрез куриер (използваме ЕКОНТ).

За всеки поръчан продукт, имате възможност да отворите и прегледате продукта, преди да платите на куриера, само ако сте оказали предварително това в поле „Забележки”, или ако го помолите да ни звънне преди това, за да разрешим.

Срокът, в който ще получите поръчката си, обикновено е до ден-два, но в някои случаи можем да имаме нужда от най-много 10 работни дни (две седмици).

При пристигане на пратката в местния офис на Куриера, и разпределянето и на Куриер, ще получите потвърждение с информация за ориентировъчния час на доставка, както и телефонен номер за контакт с Куриера или Спедитора. Допълнително, имате възможност да уговорите по-удобен момент за доставка с Куриера.

Ако ви е по-удобно, можете да поръчате пратката и до най-близкия Офис на Куриера, като си я вземеш в удобно за теб време.

Методи на плащане:

На този етап единственият достъпен метод за плащане е с наложен платеж, при получаване на стоката.

Рекламации:

Въпреки че се случва много рядко, все пак има случаи, в които стоката, която ви изпращаме, не отговаря на вашите очаквана. Вие ВИНАГИ можете да върнете това, което сте получили от нас – като изборът дали да си получите парите обратно или да получите друга стока на същата стойност, остава ваш. Необходимо е да направите това до 5 дни след като сте получили избрания от вас продукт на телефон, електронна поща или на лично съобщение в нашата Facebook страница, където ще уточним от какво имате нужда и ще ви дадем указания как да процедираме, за да сменим стоката ви.

Поверителност:

При получаване на стока или услуга закупена от нас, е задължително и би следвало да представите документ за самоличност, на лицето извършващо и поемащо отговорност за доставката, т.е. Куриера.

Други общи условия на bebok.eu:

Услугите предлагани от Bebok.eu са обект на условията, вътрешните правила и разпоредби описани по долу. Използвайки интернет страницата Bebok.eu  Вие се съгласявате с тези условия за ползване.

Нито Bebok.eu, нито някой от нейните служители или представители носи отговорност за всички щети, загуба или липса на ползи от какъвто и да е характер, възникнали от използването или невъзможността да се използва всеки продукт, продаван на този уеб сайт.

Bebok.eu запазва правото си да отказва услуги, редактиране или премахване на съдържание или прекратяват поръчки по собствено усмотрение и без предупреждение.

Bebok.eu си запазва правото да променя визията и дизайна на уеб сайта и различните негови елементи във всеки един момент, без да се задължава да уведомява предварително за това своите потребители. Евентуалните промени стават валидни в момента на изпълнението им.

Bebok.eu притежава правата върху целия уеб сайт Bebok.eu, включително снимки, текстове и друго съдържание, и всички негови елементи. При използване или копиране на различни елементи от уеб сайта, без изричното разрешение на Bebok.eu, нарушителите ще се санкционират според Закона за авторско право и сродните му права и други приложими закони на Република България.

Всички идеи, предложения и препоръки, изпратени на добра воля и без предварителна уговорка от наш клиент или потребител, стават автоматично собственост на сайта, като ние не дължим обезщетение или компенсация за ползването и прилагането им.

Поверителност и лични данни:

Bebok.eu гарантира на своите потребители и клиенти конфиденциалността на предоставената информация и лични данни. Последните няма да бъдат използвани, предоставяни или довеждани до знанието на трети лица извън случаите и при условията, посочени в настоящите Общи условия.

Ние ще защитаваме личните данни на потребителите и клиентите си, станали ни известни при попълване на електронната форма за извършване на заявление за покупка или при регистрация, като това задължение отпада в случай, че потребителят или клиентът е предоставил неверни данни.

Спазвайки действащите закони на Република България и настоящите Общи условия, Bebok.eu  може да използва личните данни на потребителя и клиента единствено и само за целите, предвидени в Договора за покупко-продажба.

Bebok.eu се задължава да не разкрива никакви лични данни за потребителите и клиентите на трети лица - държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато е получил изричното съгласие на потребителя или клиента, информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация. Bebok.eu съобщава, че е длъжен да предостави информацията по силата на закона.

В случай, че се появи регистрирана загуба на данни, в резултат на използването на зловреден код или „хакерски атаки“ от трети лица, или регистрирани опити  за получаване на неоторизиран достъп до някоя от страниците на сайта, то тези лица трябва и ще бъдат преследвани и от органите на РБ, а за регистрираните и доказани загуби ще се потърси отговарящото възмездие и ще бъде повдигнат Граждански иск.

Лична информация:

В случай, че персоналната информация, която сте ни предоставил претърпи изменения, отговорността за обновяването й носите Вие и следва Вие да я обновите,  веднага след като тя вече не е точна.

Съгласявайки се с нашата политика за поверителност на личните данни и информация, то Вие декларирате, че тя е точна и актуална и не е погрешно декларирана. В допълнение, Вие се съгласявате, че не се представяте за други лица – физически или юридически. Също така Вие не трябва да декларирате каквато и да е друга взаимосвързаност или принадлежност, към трети лица и/или религия и убеждения или други формирования.

Възрастови граници:

Вие отговорно гарантирате, че Вие ​​и / или лицето, за което може да бъде закупен продукт от  интернет страницата ни, ще отговаря на всички възрастови ограничения, приложими към такива продукти, поръчани от Вас от интернет страницата ни и че са спазени възрастовите ограничения. Съответно Вие обезпечавате Bebok.eu от всякаква отговорност в това отношение, включително всякаква отговорност, възникнала в резултат неспособността да предоставите тази информация или неправилно предоставената точна информация по този въпрос, при завършване на регистрация в Bebok.eu или при директна поръчка.

 

Коментари:

Галина Мустанова

25.06.2016

Здравейте,току що си поръчах тениска,но никъде не можах да отбележа, че искам да е с момиченце. Благодаря Ви предварително!

Bebok.eu

27.06.2016

Галина Мустанова, здравейте, имате подробен имейл от нас, но на кратко ще бъде с момиченце :)

Хубав ден

irina

09.08.2016

Здравейте,каква е цената на тениската и за колко дена изпълнявате поръчките?

Bebok.eu

10.08.2016

Здраввйте, irina

Фланелката се изпраща по Еконт, а цената е 20 лв за къс ръкав и 25 лв за дълъг. Доставката може да бъде до адрес на получател или до адрес на офис на Еконт, от който да си я вземете, като цените за доставка зависят от тарифите на куриерската фирма. Тук има подробна информация и снимки: http://bebok.eu/article/2221
Моля попълните формата за поръчки, ако желаете да поръчате.
Ако желаете да участвате в томболата за крема моля е полето "забележки" да напишете "искам крем".

Поздрави
Bebok.eu

Viktoria

11.02.2017

Здравейте!
Ако днес поръчам два броя възглавнички ще може ли да ги получа за 14.02 ?

Форма за коментари:

Вашето име:
E-mail адрес:
Вашият коментар:

Акцент

Фотоконкурс: Най-сладките есенни бебоци 2017 – победители!

Фотоконкурс: Най-сладките есенни бебоци 2017...

Есента отмина, идват студените зимни дни, но с фотоконкурса ни "Най-сладките есенни бебоци”, ние сме все още в...
„Най-сладките бебоци” - печеливш от игра 7 с награди от kidsdecor.eu

„Най-сладките бебоци” - печеливш от игра 7...

На 01.12.2017 Bebok.eu съвместно с Декорация за детската стая kidsdecor.eu стартирахме междинна игра, част от...
„Най-сладките бебоци” - печеливш от игра 6 с награди от OralCare.bg

„Най-сладките бебоци” - печеливш от игра 6...

На 29.11.2017 Bebok.eu съвместно с OralCare.bg - Продукти за орална хигиена
стартирахме междинна игра, част от конкурса...

ул. Кожух планина 3Г
София, 1421

ina.konsulova
@bebok.eu

 

© 2008   Проект на WDG   Уеб дизайн и разработка: